Tips

Zorg ervoor dat je hond geen last heeft van tandsteen met deze producten

1.01Kviews

Als je hond last heeft van tandsteen, kan dit verschillende redenen hebben. Een van die redenen is simpelweg dat het gebit niet goed schoon wordt gemaakt, waardoor tandplak zich kan nestelen en vervormen tot tandsteen. Zorg er daarom voor dat het gebit van je hond goed wordt bijgehouden. Er zijn verschillende producten die je hierbij kunnen helpen, zoals een speciale tandenspray tot een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater van je hond om het om te toveren in mondwater. Lees snel verder om te kijken welke verschillende opties je hebt en welke het beste zijn om tandsteen bij jouw hond tegen te gaan.

Geen tandsteen meer met California Pets drinkwater additief

Een manier om tandsteen bij je hond tegen te gaan is door gebruik te maken van California Pets drinkwater additief. Het is de bedoeling dat je deze vloeistof toevoegt aan het drinkwater van je hond, ongeveer een theelepel per 250 ml water. Het wordt dan omgetoverd in mondwater dat het gebit van je hond reinigt en verzorgt. Zo kunnen bacteriën niet overleven en krijgt tandplak niet de kans om te veranderen in tandsteen. Doordat California Pets drinkwater additief actieve zuurstof bevat, kunnen bacteriën ook geen nare geurtjes meer verspreiden.

Wat voor functie heeft California Pets drinkwater additief verder nog

Naast het reinigen en verzorgen van je honds gebit, zorgt California Pets drinkwater additief er ook voor dat tandplak en tandsteen tegen wordt gegaan. Hierdoor kan er ook minder snel een tandbederf of een tandvleesontsteking ontstaan. Daarnaast bevat het ook ingrediënten waardoor de zuurgraad in het water gebalanceerd blijft, waardoor het natuurlijke evenwicht in de bek van je hond wordt bewaard.

Het einde van tandsteen met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

Gebruik eens de Pet Tooth Stick voor honden van AE Dogz om het gebit van je hond te poetsen. Je kunt hiermee namelijk snel en effectief voedselresten, tandplak, tandsteen en zelfs verkleuringen op tanden weghalen. Het grootste deel van de honden krijgt hier namelijk na een aantal jaar last van en dit kan het welzijn van je hond en zijn gezondheid flink aantasten.

Pet Tooth Stick voor honden uitgelegd

De tandenborstel van AE Dogz is speciaal gemaakt om de tanden van je hond zo schoon mogelijk te houden. Dit innovatief model heeft een spons-kop die bestaat uit allemaal piepkleine nanodeeltjes. Wanneer deze nat worden, veranderen zij in buisjes die een flinke absorptie capaciteit hebben. Op deze manier worden vlekken, etensresten en tandplak opgezogen en verwijderd. Het is veilig om te gebruiken en na een aantal keer poetsen zie je al resultaat.

Snel een sterk gebit met de Dental Chew Toy van Chewsi

Je kunt ook zonder er zelf moeite voor te hoeven doen voor het gebit van je hond zorgen. Dit gaat namelijk heel makkelijk met de Dental Chew Toy. Dit is een speeltje waar je hond op moet kauwen. Het is gemaakt van rubber dat erg sterk en is en helemaal veilig om te gebruiken. Het heeft een enorme aantrekkingskracht op honden en het is zo sterk dat het niet kapot te bijten is.

Zo werkt de Dental Chew Toy van Chewsi

Het speeltje heeft zachte noppen en een ribbelige structuur die voedselresten en tandplak verwijderen wanneer je huisdier hier op kauwt. Daarnaast kun je midden in het speeltje wat tandpasta voor je hond stoppen. Zo wordt het gebit extra grondig gereinigd wanneer hij met zijn speeltje speelt.

Een tandspray om tandsteen te voorkomen

Door een paar keer per dag gebruik te maken van de Dr. Brite Natural Tandspray, is de tandsteen van je hond zo weg. Deze spray bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten, dus je huisdier de smaak van de Natural Tandspray erg lekker vinden. 

Waarom de Natural Tandspray van Dr. Brite?

Dr. Brite gebruikt alleen maar de natuurlijke ingrediënten voor hun producten, en dat is met de Natural Tandspray natuurlijk ook zo. Het bevat bijvoorbeeld kokosolie om de tanden mooi wit te houden en om de tandsteen los te weken. Daarnaast bestrijdt het ook de slechte bacteriën. Verder zit er ook propolis in om bacteriën en schimmels in de bek van je hond te doden. Tot slot zit er ook nog peterselie zaadolie in, wat ervoor zorgt dat je hond een frisse adem krijgt.

Naast een frisse adem bij je hond is een gezonde vacht en gezonde oren ook erg belangrijk. Reinig de ogen regelmatig, om oormijt of oorontsteking bij je hond te voorkomen. Doe dit met een speciale oorreiniger. Heeft je hond een doffe vacht? Dan heeft hij waarschijnlijk een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Ook is het belangrijk om de vacht regelmatig te wassen met een hondenshampoo. Lees hier meer over de beste hondenshampoos: https://www.petz.nl/honden/hondenshampoo. 

Ga voor de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen om tandsteen bij je hond te bestrijden

Om ervoor te zorgen dat je hond niet meer last heeft van tandsteen, kun je ervoor kiezen om de Tand- en Tandvleespen te gebruiken. Je kunt hiermee op heel gemakkelijk de tandplak bij je hond verwijderen. Door dit weg te halen, krijgt het niet de kans om te veranderen in tandsteen en kunnen schadelijke bacteriën zich ook niet nestelen in de bek van je hond om een slechte adem te veroorzaken.

Wat doet de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen precies

De Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite kun je gebruiken om het gebit van je hond te poetsen. Dit kun je doen met de speciaal hiervoor bedoelde spray die je erbij krijgt. Ook deze spray bevat natuurlijk uitsluitend biologische ingrediënten die goed zijn voor je huisdier, zoals kokosolie, propolis en grapefruit zaadolie. Het product is daarnaast ook helemaal vegan.

De juiste keuze met Pet Dental Kit van OxyFresh

Tot slot kun je ook kiezen voor de Pet Dental Kit van OxyFresh. Deze set bestaat uit een tandgel, een tandenspray en drie vingertandenborstels. Hiermee kun je het gebit van je hond uitgebreid poetsen zodat hij geen last meer zal krijgen van tandplak, tandsteen of een stinkende adem.

Ingrediënten van de Pet Dental Kit van OxyFresh

Met de Pet Dental Kit wordt de slechte adem van je hond niet alleen gemaskeerd, maar ook echt aangepakt. Dat gebeurt met een heel belangrijk ingrediënt: actief zuurstof. Schadelijke bacteriën kunnen namelijk niet overleven in een omgeving met veel zuurstof, waardoor zij ook niet de kans krijgen om zich te nestelen tussen de tanden van je hond. Op deze manier kan er geen tandplak of tandsteen ontstaan. Verder bevat de Pet Dental Kit alleen maar pure ingrediënten waardoor het geen rare smaakjes of luchtjes krijgt.

1 Comment

  1. Wow, amazing blog format! How long have you been running a
    blog for? you made blogging glance easy. The total glance
    of your web site is great, let alone the content material!
    You can see similar here sklep internetowy

Leave a Response