Body & Soul

Haartrends in 2021 en de kapsalon waar je je haar zo kunt laten knippen!

Haartrends in 2021 en de kapsalon waar je je haar zo kunt laten knippen!
781views

De zonnige zomerdagen zijn voorbij, maar dat betekent niet dat we met zijn allen massaal moeten gaan sikkeneuren achter de geraniums. Integendeel: de herfst brengt iedereen vrolijkheid door de mooie bladeren die van de bomen vallen, doet denken aan sfeervolle woonkamers met leuke kaarsjes en een nieuwe kledingcollectie die ieders kledingkast opvult nadat de zomerkleding naar zolder is gebracht. Herfstmode is dan ook iets waar veel vrouwen naar uitkijken: met lange sjaals, hoge laarzen en warme jassen kan jij jouw uitstraling een echte boost geven! Wat je echter zowel letterlijk als figuurlijk niet over het hoofd mag zien, is je kapsel.

Wat wordt jouw herfstcoupe 2021?

Haartrends volgen wij ieder jaar weer op de voet, want wie wil er nou niet stralend uitzien nu de tijd van coronakapsels voorbij is? Haaraccessoires zijn dit jaar weer echt een ding geworden. Van sjaaltjes tot hoedjes: je kan het zo gek niet bedenken! Bedek daarmee echter niet je middenscheiding, want dat is dé haartrend voor fashionista’s die elke vier weken een bezoekje brengen aan de kapper Delft centrum. Wie daarentegen niet uit de voeten kan komen met deze middenscheiding, zal ook met de mode meegaan als het haar gedragen wordt met een scheve pony. Ook afros zijn hot and happening, dus besteed vooral wat extra aandacht om je haar prachtig te laten vallen! 

Een knipbeurt op maat

Word jij ook helemaal enthousiast van de trending herfstcoupes of blijf jij liever dicht bij jouw oude, vertrouwde model? Geen zorgen: bij One Kappers luisteren we aandachtig naar jouw wensen en eisen, waardoor jouw haar precies geknipt wordt zoals jij dat wenst! Zo beginnen onze kappers in Delft altijd eerst een gesprekje over jouw voorkeuren, voordat we de schaar in je haar zetten. Op die manier weten jij én de kapper waar jullie aan toe zijn en loop je weer met een stralend kapsel de salon uit!

1 Comment

  1. Wow, fantastic blog structure! How long have you been blogging for?
    you made running a blog look easy. The entire look of your site is magnificent, let alone the content material!

    You can see similar here sklep online

Leave a Response