Relaties

Scheiden? Vraag hulp aan in Amersfoort

Scheiden Vraag hulp aan in Amersfoort
2.01Kviews

Scheiden is nooit leuk. Niet voor waarom je wilt gaan scheiden en al helemaal niet wanneer je alles moet regelen. Daarbij spelen natuurlijk veel emoties op wanneer je bezig bent dit hoofdstuk in je leven af te sluiten. Wil je hulp krijgen wanneer je gaat scheiden in Amersfoort? Neem dan contact met ons op en we helpen je om op de juiste manier de scheiding af te kunnen ronden.

Mediation voor ieder soort scheiding

Veel scheidingen lopen uit tot een vechtscheiding. Dit komt omdat tijdens de scheiding de emoties hoog op kunnen lopen en er daardoor meer gekeken kan worden naar hoe je er zelf beter uit kunt komen, zonder dat je denkt aan je ex-partner of eventuele kinderen. Veel mensen die in een vechtscheiding terecht zijn gekomen hebben hier later spijt van. Om dit te kunnen is het handig om mediation in te schakelen wanneer je gaat scheiden in Amersfoort.

De mediator is een objectieve derde partij, die onpartijdig probeert te helpen met het regelen van de laatste zaken om daarna weer verder met je eigen leven te kunnen. De mediator bepaalt niet zelf wat er gaat gebeuren, maar helpt jullie om er samen uit te komen en geeft handvaten aan om alles in goede banen te kunnen leiden. Doordat de mediation is bedoeld om compromissen te sluiten en niet om een rechtszaak te winnen, kunnen jullie beide echt verder met je leven en hoeft niemand in het stof te doen bijten.

Waar kan de mediator mee helpen?

Ons team voor scheiden Amersfoort is gericht op het goed afwerken van de scheiding. Hier kun je denken aan de zakelijke dingen zoals het verdelen van de spullen of het regelen van de gezamenlijke rekeningen en schulden, maar ook op het gebied van wat de beste manier is om de omgang met de kinderen te kunnen regelen. Dat jullie niet meer een stelletje willen zijn betekent niet dat jullie elkaar het licht niet meer in de ogen gunnen. Daarom kunnen wij helpen met het regelen van de scheiding Amersfoort zonder dat de gemoederen hoog op hoeven te lopen.

Wil jij ook scheiden in Amersfoort en wil je dit op de snelste en beste manier geregeld hebben? Dan staan wij voor je klaar om je te kunnen helpen met hoe je op de beste manier door je scheiding te kunnen loodsen. Neem contact op via de aangegeven contactgegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen in deze lastige tijd.

69 Comments

Leave a Response